10 februari 2013

Zondagmorgen 6 uur stipt zijn Juan en Jurgen bij ons, klaar om te vertrekken naar Genk.
Vandaag lopen we de Louis Persoons Memorial, een marathon meetellend voor de Marathon - Ultracup.

Rond 8u15 zijn we ter plaatse , slechts enkele lopers zijn ons voor.  Algauw krijgen we het gezelschap van Henk Derudder aan onze tafel.
Vlug nog wat "sportvoeding" ( Cola , Koffie, Chips met zout :-) ) , tot ons nemen en ondertussen een enquête invullen.
Enquête  van een studente aan de hogeschool Gent, hoeveel belang hecht je aan uw voeding voor, tijdens en na de wedstrijd. Benieuwd naar de resultaten :-)

 

Rond 9u15 maken we ons klaar om ons te gaan omkleden, vraagt Samantha of ik mijn potje vaseline mee heb.... Henk trekt grote ogen en denk waarschijnlijk ai ai wat gaan die daar doen !
Henk heeft het toch aangedurfd om mee te gaan enzo kon jij nog een foto maken, bedankt Henk :-)

 

Om 10 uur zijn we vertrokken, een aanloopstrook van 195 m en daarna 7 ronden van precies 6 km ! Benieuwd wat dat zal geven een marathon afleggen in rondes.
Nadeel van rondjes vind ik persoonlijk is dat een stuk dat je niet zo goed ligt  telkens terug komt . In dit rondje waren de eerst 3 km redelijk lastig, klimmen en vlak maar nooit dalen, daarna 2 km die wat vlotter liepen om tot slot een saaie ( en weeral lastige ) laatste km voorgeschoteld te krijgen.

De ronde tijden waren 37m15s  ,  38m15s , 38m46s  , 38m53s , 40m06s , 40m23s , 39m59s .  Totale tijd 4 u 34 min 34 sec. Geen of bijna geen verval naar mate de kilometers vorderden,we zijn dan ook tevreden met het  behaalde resultaat.
139 en 140 ste plaats op de 250 ingeschreven deelnemers , hoeveel er effectief gestart zijn weet ik niet . Wel dat we naar onze goeie gewoonte de laatste 12 km heel wat deelnemers hebben terug ingehaald.

 

Na een deugdoende douche wachte ik als een "trouw hondje" aan de kleedkamers van de vrouwen tot Samantha gedaan had met douchen, 10 min... 20 min...30 min ,  mijn fantasie sloeg tilt, allerlei rare gedachten kwam
en in me op :-) Tot plots Samantha tevoorschijn kwam, ze was allang klaar met douchen en had al iets gaan drinken met Juan en Jurgen .
Als beloning kregen we een mooie medaille en een lekkere tomatensoep met heel veel balletjes. Zo hadden we weer krachten :-) genoeg om de terugreis aan te vatten.
Veel krachten had ik er niet voor nodig want Samantha was zo lief geweest dat zij wilde rijden. s'Avonds onszelf dan nog es beloond met lekkere frietjes !!.

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.be
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

28.12 | 13:46

Amaai sterk proficiat aan beiden

...
27.12 | 11:10

Merci maar jullie wandelen ook heel wat km

...
27.12 | 11:10

Merci, we doen ons best 2014 doen we zo verder.

...
27.12 | 10:52

Prachtig & Proficiat! Knappe prestaties! Hoe kan 2014 jullie nog verrassen? ; ) Veel success & Fijne feesten. Dieter.

...
Je vindt deze pagina leuk
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE