Trail des Fantomes - 12 Augustus 2012

Trail des Fantommes............ De zwaarste trail van Belgie werd vooraf gezegd... enof we het geweten hebben :-)

Zaterdagmorgen vertrekken we naar de mooie Belgische ardennen voor alweer een sportief weekend, in de namiddag de Ourthe afvaren. Zondag de trail. Warmste wekend van het jaar, zwaarste trail van Belgie !! Komt dat wel goed vraag ik me af? Wetende dat ik meestal niet zo goed tegen de warmte kan als er moet gesport worden.  Wie niet waagt......

Om 10u verzamelen we voor het Kasteel van de Floreal en word het startschot gegeven ( nouja schot, iemand riep " start " :-). Na een halve kilometer begint het al aardig  omhoog te lopen, maar we gaan vlot door. Het eerste uur hadden we precies 8 km afgelegd ! Nog 2 uurkes er bij en we zijn zo goed als binnen dacht ik toen. Dacht ik .... .

Toen moest het allemaal nog beginnen, hellingen, afdalingen, Klimmen op rotsen, levensgevaarlijke afdaling, onder bomen, over bomen, Ourthe oversteken en ga zo maar door. 3 uur later  hadden we precies 20km. Met andere woorden, de laatste 3 uur hadden we 12 km afgelegd ! Het liep voor geen meter meer, aan de bevoorrading bij km 20 , kwartier gewacht om te recuperen maar het hielp niet echt. Toch ff geprobeerd maar het ging niet meer, dan maar teruggekeerd naar de bevoorrading en een taxi fezocht. Samantha dan maar op haar eentje de laatste 5km gedaan, ze finischte in 4u 40 min. Proficiat !!!

Terwijl we wat aan het napraten waren met de vrienden hoorde Samantha haar naam afroepen ! Ze moest het podium op en kreeg de nationale driekleur ! Een trui waar ik als klein kind van droomde ! Toen ze terug bij ons kwam, vroegen we ons af op dit wel klopte. Samantha dan maar gaan informeren en idd, ze hadden haar opgenomen in de uitslag van de 50 km ( dat was tevens het Belgisch kampioenschap) terwijl ze eindelijk maar de 25km had gelopen . Maar omdat er geen Belgische deelneemster was in haar leeftijdscategorie op de 50km , en omdat ze zo eerlijk was om het te gaan zeggen, mocht ze de trui houden!    Wij heel tevreden de auto in om de lange warme trip naar huiswaarts te maken na een alweer geslaagd wekend .

 

 

 

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.be
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

28.12 | 13:46

Amaai sterk proficiat aan beiden

...
27.12 | 11:10

Merci maar jullie wandelen ook heel wat km

...
27.12 | 11:10

Merci, we doen ons best 2014 doen we zo verder.

...
27.12 | 10:52

Prachtig & Proficiat! Knappe prestaties! Hoe kan 2014 jullie nog verrassen? ; ) Veel success & Fijne feesten. Dieter.

...
Je vindt deze pagina leuk
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE