Trail de la Lesse - 5 Augustus 2012

Vrijdag 3 augustus... Michaël Vanneste op facebook :  " Leuk weekendje voor de boeg: morgen genieten van een dagje aan 't zeetje en zondag afzien tijdens de Trail de la Lesse (20 km) met daarin 1100 hoogtemeters. Tof ! "

Meer had ik niet nodig om plannen te maken , ook richting Daverdisse te rijden om aan deze trail deel te nemen. Zo gezegd ze gedaan, zaterdagvoormiddag alles in auto geladen.  Khad toch tijd, Samantha was nog ff vlug 110km gaan fietsen met haar pa :-) Zaterdagmiddag rond een uur of 3 vertrokken richting ardennen, gelukkig konden we vlug vinden waar we moesten zijn ( dankzij de dienst voor toerisme in Daverdisse ) en konden we ons tentje opslaan op het motocross terein waar de start en finisch was voorzien. Later op de avond kregen we nog enkele buren, mensen die het waarschijnlijk ook niet zagen zitten om de zondag zo vroeg op te staan om op tijd aan de start te komen:-). Zondag rond half acht kwamen de deelnemers toe, wij waren al een tijdje op en zaten hen op te wachten. We kregen bezoek van Michael , Geert, Gilberte en Eddy. Iets later dan voorzien werd de start gegeven van deze zware trail. We hebben rustig gestart , zagen Gilberte een hele tijd enkele honderden meters voor ons lopen, de rest van de bekende gezichten waren al uit beeld verdwenen. Tot plots na een km of 11... Eddy  opeens van rechts terug op het parcours kwam...paar honderden meters verder hadden we ook weer het gezelschap van Geert , zij hadden met een groepje van een man of 30 een stukje verkeerd gelopen:-). 15 km eindelijk bevoorrading, enkel fris water, maar toch deed het heel goed. Een stukje dat goed liep, enkele hellingen , afdalingen , een oversteek van de Lesse enzo bereikten we de finisch. Eindtijd : 3u30 min voor 24 km ( iets langer dan de 20 km die werden opgegeven vooraf )

Nog wat bijgepraat bij een rochefort, cola , barbecue-worst onder de strakende zon om dan alles op te ruimen en terug naar huis te keren. Moe maar tevreden !

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.be
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

28.12 | 13:46

Amaai sterk proficiat aan beiden

...
27.12 | 11:10

Merci maar jullie wandelen ook heel wat km

...
27.12 | 11:10

Merci, we doen ons best 2014 doen we zo verder.

...
27.12 | 10:52

Prachtig & Proficiat! Knappe prestaties! Hoe kan 2014 jullie nog verrassen? ; ) Veel success & Fijne feesten. Dieter.

...
Je vindt deze pagina leuk
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE